MENU
 
 

  • img_0129_ENf.JPG
 

O projektu

 

2013-09-06 10:00:31

Business café je događaj koji će biti višestruko koristan, kako za goste prezentere koji će imati priliku predstaviti sebe i svoje poslovanje, proširiti kontakte, tako i za sponzore događaja koji će imati priliku za promociju vlastitog biznisa, stjecanje novih klijenata, kao i ciljani učinkoviti marketing – baza kontakata svih polaznika svakog Business caféa. Osim toga, polaznici, poduzetnici i menadžeri, na Business café događaju imat će priliku steći nove kontakte, sklopiti poslove, dijeliti informacije i znanja, te razmijeniti iskustva.

Business café u periodu od 2013. do 2016. godine  održan je četrnaest puta u Sarajevu i jednom u Tešnju, a od 2017. godine održavao bi se godišnje po četiri puta u Sarajevu i Banja Luci  a započinjao bi govorom otvorenja, nakon čega bi uslijedio govor prezentera / gosta govornika te pitanja domaćina i gostiju. Nakon ovoga, planirano je neobavezno druženje prisutnih, tj. networking koji može značajno pomoći u izgradnji i rastu poslovanja.

U odabir svakog gosta uložili smo posebnu pažnju i trud kako biste i Vi upoznali skrivene heroje Bosne i Hercegovine.

Svaki put, očekujte da će naš gost iskreno i otvoreno govoriti o svojim poslovnim uspjesima i padovima, te privatnom životu i načinu na koji uspijeva održati životni balans.

Jedan od vrlo važnih elemenata je lokacija ovog eventa. Upravo iz tog razloga prethodna izdanja Business cafe - a smo organizovali u samom srcu Sarajeva, glavnog grada Bosne i Hercegovine – u prelijepom ambijentu Hotela Evropa.

Nastavićemo i dalje sa našom praksom pažljivog pozicioniranja ovog događaja na najbolju moguću lokaciju, a sve u cilju da pružimo najbolje moguće uvjete za naše sponzore i učesnike.